Чому один невдалий вихід з дому змусив мене переглянути свій комфорт
Я якось вибігала на навчання майже навпавки, бо проспала будильник, і схопила першу кофту, що лежала на стільці. По дорозі вже зрозуміла, що зробила помилку: тканина була жорсткою, рукави натирали, а вигляд усього цього був такий, ніби я поспіхом вбрала щось зі старої коробки з речами.
6 Views

Знаєш, я до світшотів прийшла через іншу історію, але суть дуже схожа. Я багато їжджу містом, стрибаю між роботою, спортом і справами, і в якийсь момент мене реально дістало, що більшість кофт або надто тонкі й продуваються, або надто прилягають і відчувається кожен рух. Я довго шукала щось середнє, поки не взяла свій перший світшот — і це було як «о, нарешті». Мені зайшло, що він не давить на плечі, не витягується після прання, і головне — не потрібно думати, що вдягати зранку, коли ще темно і мозок не хоче працювати. Я тепер реально звертаю увагу на склад тканини: якщо всередині приємний начос, світшот гріє, але не перегріває. Ще важливо, щоб горловина не була занадто туга, бо це потім лише дратує. Я ношу ось такі жіночі світшоти, просто тому що вони витримали і мої рюкзаки, і дощ, і велосипед, і три прання підряд, коли я не мала часу сортувати речі. Ще раджу не брати світшоти з надто довгими рукавами, якщо не любиш постійно їх закочувати — я так один раз помилилась, і потім кожні п’ять хвилин поправляла манжети. І ще: якщо ти носиш сумку через плече, вибирай варіант із трохи щільнішою тканиною, бо тоді вона не буде ковзати чи зминатися під лямкою. Світшот для мене виявився тією річчю, про яку думаєш: «чому я не купила це раніше?»